پاورپوینت نور پردازی در فضای باز

پاورپوینت نور پردازی در فضای باز

این فایل پاورپوینت شامل 34 اسلاید بوده و درباره نور پردازی در فضای باز می باشد.

نور
نور یک پدیده طبیعی است که برای وجود بشر حیاتی می باشد.این پدیده معمولاً به عنوان یک امر عادی تلقی می گردد.
در مورد مبحث نور تاکنون نظریه های علمی متفاوتی ارائه شده است که ذیلاً به اختصار نام برده میشوند.
الف- نظریه ذره ای
ب- نظریه موجی
ج- نظریه الکترومغناطیسی
ه- نظریه تلفیقی «ذره ای- موجی»
د- نظریه کوانتومی

ویژگی های نور

نور نه تنها به عمل دیدن کمک می کند بلکه آدم را قادر به احساس کلی و منسجم از محیط اطراف می نماید و عاملی است که کنترل فرد را بر محیط اطراف افزایش می دهد و تأثیرات آن به اشکال مختلف می تواند منجر به ایجاد آسایش یا عدم آرامش روانی شود. ویژگی های کمی و کیفی نور در رنگ، سایه، حرکت، ابعاد، جهت و کمیت نور جدا از ویژگی های محیطی آن در زیر معرفی شده است.

  1. رنگ و نور
  2. سایه و نور
  3. ابعاد نور
  4. جهت نور
  5. کمیت نور

رنگ و نور

اثر روانی هر رنگ و درک آن در واقع یک تجربه شخصی و ذهنی است که حافظه رنگی ما را تشکیل می دهد و براساس این حافظه رنگی انسان مدام رنگ های پیرامون خود را نه به صورتی که در آن لحظه و تحت آن شرایط وجود دارد بلکه به صورتی که گمان می کند باید وجود داشته باشد، درمی یابد رنگ تأثیری است که به وسیله مجموعه طول موج های مختلف دریافت شده توسط چشم ایجاد می گردد.

رنگ نور را نباید به عنوان یک مشخصه سطوح منعکس کننده نور تلقی نمود. نور با توجه به نوع رنگ آن، با انعکاس سطوح رنگی می تواند تأثیرات روانی متفاوتی را در افراد ایجاد کند. معمولاً رنگ ها با سه خصوصیت مشخص می شوند: خلوص یا صافی، درخشندگی و طول موج که نوع رنگ را مشخص می کند.

سایه و نور

بازتاب نوری، تفاوت نقاط تاریک و روشن و تأکید بر سایه است که به فضا جان می بخشد. “پر کردن فضا با نوری یکدست ممکن است محیط را برای کار مناسب سازد. اما الزاماً آن را به مکانی دلچسب و زیبا مبدل نخواهد کرد حجم را در نتیجه ارتباط بین نور و سایه می توان دید. کوچک ترین تغییر در این ارتباط توسط تغییر کیفیت سیستم نوری، با ایجاد نور سایه می توان تأثیرات بصری عمق و فرم را تغییر داد.

ابعاد و نور

نور در تعیین و تبیین ابعادی فضا و ارائه برآورد کلی از محدوده موجود و ابعاد عناصر بکار رفته نقش بسزایی دارد. کوچک ترین تغییر در نورپردازی هر یک از عناصر موجود در محیط، مفهوم درک فضا، ابعاد و اندازه های آن را تغییر خواهد داد. علاوه بر محدوده تعریف شده اماکن عمومی، عناصر و واحدهای نورپردازی شده نیز می تواند عامل مهمی در تعریف و ایجاد تأثیرات نهفته در ابعاد و مقیاس این گونه اماکن باشد.

جهت و نور

یکی از ارکان کیفیت نور، زاویه انتشار مسیری است که نور از آن سمت می تابد. جهت تابش نور می تواند شکل و بافت اشیاء را آشکار سازد و یا آن را عملاً در ابهام باقی گذارد. جهتی که از جهت منبع نور، در درک اجسام سه بعدی تأثیر بسزایی دارد.

کمیت نور

یکی از جنبه های اساسی که از آن برای بررسی زیباشناسی و تأثیرات بصری نور استفاده می شود، مسئله کمیت نور و یا به عبارت دیگر مقدار نور حاصل از منبع نور می باشد. کمیت نور عاملی است که از یک سو باعث رویت اجسام و از سوی دیگر با بکارگیری و توزیع آگاهانه آن دستیابی به خواسته های نورپردازی را میسر می سازد.

نور و محیط

اثرات نور بر محیط و ویژگی های بصری که در ناظرین ایجاد می نماید، خیرگی، انعکاس، درخشندگی، انکسار، انتشار و عبور می باشد

خیرگی

ایجاد خیرگی ارتباط مستقیم با منبع نوری دارد و هم امتداد چشم و منبع نوری و در دید مستقیم بودن باعث ایجاد یا تشدید این موضوع می گردد. با افزایش ارتفاع منبع نوری، می توان آن را از دید افراد خارج نموده و میزان خیرگی را کاهش داد.
بخش اعظم رنگ موجود در محیط از انعکاس نور بر سطح رنگی به وجود می آید و اثر انعکاس آن با تغییر مصالح، جنسیت و شدت صیقلی بودن آنها متفاوت است.

فهرست مطالب

نور
ویژگی های نور
رنگ و نور
سایه و نور
ابعاد و نور
جهت و نور
کمیت نور
نور و محیط
درخشندگی
معرفی گونه های متفاوت نورپردازی جهت بهره گیری از آنها

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 34

فرمت فایل: پاورپوینت